Dubay İnternational Hotel (Monolit Plaza).
Bakı, Azərbaycan
Kurs:
İştirak haqqı: 20 azn (qiymətə nahar və çay daxildir)
Qeydiyyat üçün zəhmət olmasa zəng edin: 077 3250006
09:00 - 10:30
Bal Arılarının Biologiyası |
11:00 - 12:30
Tozlanmada Bal Arısının Əhəmiyyəti |
12:30 - 13:00
Nahar Fasiləsi |
13:00 - 14:30
Ana Arıda Keyfiyyət göstəriciləri |
15:00 - 16:30
Ana Arı Yetişdirmə Metodları |
Bölgə arıçıları ilə görüş
Ətraflı məlumat üçün Əlaqə saxlayın: Pərvin Lətifova - 0552205007
Kurs:
İştirak haqqı: 20 azn (qiymətə nahar və çay daxildir)
Qeydiyyat üçün zəhmət olmasa zəng edin: 077 3250006
09:00 - 10:30
Bal Arılarının Biologiyası |
11:00 - 12:30
Tozlanmada Bal Arısının Əhəmiyyəti |
12:30 - 13:00
Nahar Fasiləsi |
13:00 - 14:30
Ana Arıda Keyfiyyət göstəriciləri |
15:00 - 16:30
Ana Arı Yetişdirmə Metodları |
Bölgə arıçıları ilə görüş
Ətraflı məlumat üçün Əlaqə saxlayın: Anar bəy - 0505958695
Bölgə arıçıları ilə görüş
Ətraflı məlumat üçün Əlaqə saxlayın: Emin Bayramov - 0552052010
Bölgə arıçıları ilə görüş
Ətraflı məlumat üçün Əlaqə saxlayın: Firuz Teymurov - 0554708173
Konfransin gündəliyini görmək üçün zəhmət olmasabura daxil olun
26 Yanvar
yer: Dubay International Hotel (Monolit Plaza), Bakı26 Yanvar
yer: Dubay International Hotel (Monolit Plaza), BakıMaster Klass:
İştirak: 10 azn (Qiymətə nahar və çay daxildir)
Ana arı yetişdiriciliyi.
Master Klass:
İştirak: 10 azn (Qiymətə nahar və çay daxildir)
Ana yetişdiriciliyi incəsənəti və gələcəyə baxış
Master Klass:
İştirak: 10 azn (Qiymətə nahar və çay daxildir)
----
Arı südü və propolisin böyük kütlələrlə əldə olunması |
Qonaqlarla birlikdə şəhər gəzintisində iştirak etmək üçün əvvəlcədən bizimlə əlaqə saxlayın
Xarici Mütəxəssislər
Uludağ universiteti Baytarlıq Fakultəsi Parazitoloji Anabilim Dalı, 45ci Apimondiya Kongresi Elmi katibi
Kənd Təsərrüfatı Yüksək Mühəndisi
Peşəkar Arıçı
Peşəkar Arıçı
Biologiya Elmler Namizədi, AqroBioProm firması elmi istehsal şöbə müdiri
Humboldt Arı araşdırmaları Universiteti
Peşəkar Arıçı və apiterapiya mütəxəssis
Yerli Mütəxəssislər
Peşəkar Arıçılar Birliyinin sədri
Arıçılıq kitabının Müəllifi
Peşəkar Arıçı
Naxçıvan Dövlət Universiteti kafedra müdiri
Peşəkar Arıçı
Peşəkar Arıçı
Azərbaycan Dövlət Pedaqoji Universiteti Biologiya Elmleri Doktoru
Peşəkar arıçı
Kercom MMC qurucu direktoru
Peşəkar Arıçı
Zoologiya elmi tədqiqat institutu
Baytarlıq elmi tətqiqat İnstitunda böyük elmi işçi
8:30 | Qeydiyyat |
9:30 | Azərbaycan Respublikası dövlət himninin səsləndirilməsi Salamlaşma, açılış nitqləri: Salamlaşma ve açılış nitqləri KTN heyvandarlığın təşkili ve identifikasiya şöbəsinin müdiri Asef Ömerov AAA sədri Bədrəddin Həsrətov Türkiyə nümayəndə heyətinin sədri PAB sədri Elxan Ələkbərov |
10:10 | Çiçək tozu, onun yığılması, emalı və perqadan fərqi
Rüfət Nərimanzadə |
10:30 |
Sərbəst vaxt |
10:40 | AQTA və Arıçılarla əməkdaşlıq.
Azərbaycan Qida Təhlükəsizlik Agentliyi əməkdaşı |
11:00 |
Çay fasiləsi |
11:20 | Bal arılarında arı sağlamlığı nöqteyi nəzərindən yaz dərmanlaması
Prof.Dr. Levent Aydın (Türkiyə) |
12:20 | Oksalat və Qliserin qarışımı və onun varroaya təsiri
İlqar Rəhimov |
12:40 |
Müzakirələr və Mükafatlandırmalar |
13:10 |
Nahar fasiləsi |
14:10 | Azərbaycanda araçılığın bugünkü vəziyyəti, çatışmamazlıqların aradan qaldırma üsullarının təklifi.
Arıları qorumaq üçün bizim görəcəyimiz dünyaya örnək olacaq işlər
Etibar Məmmədov |
14:30 | İnfraqırmızı şüalar altında arıların davranışının analizi
Prof.Dr. Kaspar Bienefeld (Almaniya) |
14:15 | Arıçılıq məhsullarının effektiv istifadə formaları
Hüseyn Ceylan |
15:30 |
Çay fasiləsi |
15:50 | Təhlükəsiz və ekoloji cəhətdən təmiz preparatların müasir arıçılıqda tətbiqi
Bespalova Tamara Sergeyevna (Rusiya) |
16:20 |
Müzakirə üçün ayrılmış vaxt |
16:40 | Azərbaycanda balçılığın iqtisadi tərəfləri: Çagırışlar və Perspektivlər
Cavid Kərimov |
17:00 | İki analı sistem və onun müsbət və mənfi tərəfləri
Rəşad Ağakişiyev |
17:20 | Məhdud vaxt və sərt iqlim şərtlərində yüksək bal toplama üsulu.
Xəyal Qarayev |
17:40 | Bal arılarının bəzi infeksiyon xəstəlikləri
Firuzə Gülalıyeva |
19:00 | Oteldə gecələyənlər və ya qeydiyyatdan keçənlər üçün şam yeməyi |
9:00 | Azərbaycan ballarının bitki mənbələrinin tədqiqi və bəzi keyfiyyət göstəriciləri
Doc.Dr Elsevər Əsədov |
9:20 | Propolis istehsalı
Halil Bilen (Türkiyə) |
9:40 | Arıların artırılması zamanı genetik xüsusiyyətlərinin ötürülməsi
Gennadi Izmaylov Bronislavoviç (Ukrayna) |
10:40 |
Müzakirə üçün ayrılmış vaxt |
11:00 | Seleksiya damazlıq işləri arıçılığın inkişafında və arı ailələrinin
məhsuldarlığının artırılmasında mühüm rol oynayır
Prof.Dr. Rauf Sultanov |
11:20 | Ana yetişdiriciliyi incəsənəti və gələcəyə baxış
Prof.Dr. Kaspar Bienefeld (Almaniya) |
11:05 | Böyük həcmdə polen və perqa yığımı
Hüseyn Ceylan (Türkiyə) |
12:20 | Arı südü istehsalı
Halil Bilen (Türkiyə) |
13:00 |
Nahar fasiləsi |
14:00 | Arıçılıqda alternativ yemlər və onların hazırlanma/istifadə texnologiyaları
Dr. Ali Korkmaz (Türkiyə) |
14:40 | Ana arının cütləşmə biologiyası
Dr. Ali Korkmaz (Türkiyə) |
15:10 | 2018-ci ildə Azərbaycanda nozematoz xəstəliyinin son vəziyyəti və molekulyar səviyyədə təyini
Rəfiqə Əliyeva |
15:30 | Qafqaz yüksəkliklərində bal veren bitkilər və onların köçəri arıçılıqda yeri
Abakarova Muslimat Alihaciyevna |
15:50 |
Çay fasiləsi |
16:10 | Ana arıların keyfiyyətinin arıtırılması
Dmitri Olyink |
16:40 |
Sərbəst mikrofon, sual-cavab |
17:20 | Bakteriya, virus və göbələk xəstəliklərinin oxşar və fərqli cəhətləri
Qurban Qurbanov |
17:40 | Arıçılıq məhsullarının tədarük, saxlanma və ixracında olan çətinliklər.
Elxan Ələkbərov |
18:00 |
Konfransın Bağlanışı |
Qeyd edilən qiymətlər yalnız 26 və 27 Yanvar konfransda iştirakın qiymətləridir. Digər tədbirlərdə iştirakın qiymətləri üçün bura daxil olun.
PEŞƏKAR ARIÇILAR BİRLİYİ
R.Allahverdiyev 141. Sulutəpə qəs. Bakı, Azərbaycan
Telefon: (+994 77 325 00 06)
E-mail: (info@shahdag.net)